Lukutuki Puu - Wooden Reading Rest

39,50 EUR myymälästä, 42,00 EUR postitse toimitettuna.

Saatavana Tapiolan myymälästä ja verkkokaupasta.

Huippulaadukas, taittuu kolmeen asentoon, helposti puhdistettava pinta, taittuu matalaksi säilytystä varten, tukeva, paino hieman alle 1kg, käy isompienkin kirjojen lukemistueksi. Tapiolan myymälästämme 39,50 € tai postitse toimitettuna verkkokaupastamme 42,00 € toimituksen sisältyessä hintaan. Upea ja uniikki lahjaidea. Tilaukset tästä.

 

 

 

Lukutuki Brilliant - The Brilliant Reading Rest

29,50 EUR myymälästä, 32,00 EUR postitse toimitettuna

Saatavana Tapiolan myymälästä ja verkkokaupasta.

Supersiisti, kolmeen kulmaan taittuva, helposti puhdistettava ja kestävä lukutuki, sopii myös isompien kirjojen tueksi, paino vajaan kilon, valmistettu muovista. Tapiolan myymälästämme hintaan 29,50 € tai postitse toimitettuna verkkokaupastamme 32,00 €. Erinomainen ja uniikki lahjaidea. Tilaukset tästä

 

 

 

 

Perhosen Kevyt Lukuvalo - ReallyTinyBooklLight

9,50 EUR myymälästä, 10,00 EUR postitse toimitettuna.

Saatavana sekä Tapiolan että Munkkiniemen myymälöistämme ja verkkokaupasta.

Perhosen Kevyt Lukuvalo, kiinnitetään kirjaan tai lehteen kuin kuulakärkikynä. Painaa vain gramman enemmän kuin kahden euron kolikko. 3xLR41 paristoa mukana. Useita värejä. Tilaukset tästä.

 

 

 

 

 

Matka Lukutuki - TravelBookRest

12,00 EUR

Vain sekä Tapiolan että Munkkiniemen myymälöistämme, ei verkkokaupassa.

Tämä pieni ja yksinkertainen apuväline mahdollistaa kirjan lukemisen ilman, että sitä pitää jatkuvasti käsissään. Sopii hyvin myös pienen tabletin tueksi

 

 

 

.

Kompakti Lukulasit - Compact Lenses

28,00 EUR

Saatavana Kirja Waldemarista, ei verkkokaupassa.

Vaikeuksia saada lukulasit mahtumaan pieneen tilaan, puvuntaskuun, käsilaukkuun, lompakkoon? Näiden lukulasien sangat taittuvat saranoidensa myötä maailman ohuimmiksi laseiksi (kunnes toisin todistetaan). Vahvuuksia +1.0 ja +1.5 punaisina ja valkoisina, vahvuuksia +2.0, +2.5 ja 3.0 vihreinä.

 

 

 

 

Palikka Lukuvalo - BlockLight

12,50 EUR myymälöistämme

Saatavana sekä Tapiolan että Munkkiniemen myymälöistämme, ei verkkokaupassa.

ReallyTinyBookLightin kulmikas isoveli, toimii samoilla periaatteilla. Erityisesti palikoista kiinnostuneille. 3xLR41 paristoa mukana. Useita värejä.

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3