Ostaa Myy Vaihtaa

Verkkokaupastamme voit tilata tuhansien kohteidemme joukosta haluamasi kohteet kiinteällä toimitusmaksulla 3,50 euroa tilauksen koosta riippumatta. Ulkomaille tehdyistä tilauksista perimme todelliset postikulut. Kannattaa siis tilata mahdollisimman monta kohdetta samalla kertaa. Tilauksesi käsittelemme seuraavana aukiolopäivänämme. Tästä pääset suoraan verkkokauppaamme.

Yksittäistä kirjaa on tyypillisesti hyllyssämme vain yksi kappale ja joskus sattuu, että kirjaa ei enää löydykään vaikka se verkkokaupassa on vielä ollutkin tai kirjan kunto ei enää vastaa ilmoitettua. Näitä tilanteita pahoittelemme suuresti jo etukäteen ja luonnollisesti hyvitämme oman verkkokauppamme ja Kirjaverkko.fi:n kautta tehtyjen tilausten maksun pikaisesti. Antikvaari.fi verkkokaupassa tilauksesta lähetetään erillinen lasku tilausvahvistuksen yhteydessä.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihin tilauksia ja yleisesti kirjojen saatavuutta koskien ja jos hakemaasi ei meiltä löydy, neuvomme parhaamme mukaan mistä kirjan voisit ostaa.

Kirjamme ovat myös mukana www.antikvaari.fi -verkkokaupan valikoimissa, valitse myyjäksi "Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi". 

 

 

Jos haluat myydä kirjojasi meille, pyydämme sinua ensiksi ottamaan tarjoamastasi kirjaerästä muutaman kuvan ja lähettämään ne meille sähköpostitse (osoite sivun alareunassa). Aseta kirjat pinoon pöydälle tai lattialle, tai anna olla hyllyssä, ja kuvaa ne selkämyspuolelta. Yhteen kuvaan saa mahtumaan pari-kolmekymmentä kirjaa. Selkämyksistä otettu kuva kertoo riittävästi sen arvioimiseksi, onko tarjoamasi kirjaerä sellainen, että siinä on ns. tarpeeksi kaupallisesti kiinnostavaa tavaraa. Saatuamme viestisi, annamme pikaisen palautteen jatkosta. Emme halua erityisesti ostaa vain yhtä tai kahta kirjaa, vaan teemme tarjouksen koko erästäsi. Jos kirjoissasi on omistajan nimi tms. kirjoitusta, älä poista sitä yliviivauksin tai leikkaamalla pois sillä tämä vain pilaisi kirjan. 

Käymme kauppaa rahalla ostamalla tai vaihtokauppana. Jos kaupan oleva erä ei meistä ole riittävän arvokas (kaupallisesti) tai arvioimme sen jälleenmyynnin kestävän kovin kauan, tarjoamme todennäköisesti vaihtokauppaa. Tällöin sovimme summan, jolla annamme korvaukseksi tavaraa myymälästämme tai lahjasetelin, jolla voi myöhemminkin käydä valitsemassa. Koska saamme myyntitarjouksia useita päivittäin, voimme myös päätyä vastaamaan kohteliaimmin kiitos ei.

Meiltä kysytään päivittäin, mitkä kirjat (tai sarjakuvat) menevät parhaiten kaupaksi, mitä kirjoja haluaisimme ostaa. Tähän kysymykseen ei ole selkeää, musta-valkoista vastausta. Yleisesti voi sanoa, että kaikki uusi, viimeisen vuoden, parin sisällä julkaistu kirjallisuus on menevää tavaraa, samoin esimerkiksi science fiction- eli tieteiskirjallisuus. Ja hyvin heikosti myyvää kaikki kirjakerhojen yms. julkaisut. Ei siksi, että nämä kirjat olisivat laadullisesti, kirjallisuutena huonoja vaan siksi, että niitä on painettu aivan liian suuret määrät suhteessa divareiden "jälkimarkkinoiden" vaatimattomaan kysyntään. 

Verkkokaupan kuluttajansuoja

Verkkokaupan kautta, sähköpostitse tai puhelimitse tilatun ja postitse toimitetun tuotteen suhteen noudatamme kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja säädöksiä:

(a) Voit peruuttaa kaupan ilmoittamalla siitä meille Antikvaarinen Kirjakauppa Tessin sähköpostiin mantyviita@kajaste.net viimeistään 14 pv kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta.

(b) Peruutusilmoituksen voit tehdä vapaamuotoisella sähköpostilla. Ilmoituksestasi tulee käydä ilmi tilausnumero, tilaamasi tuote, oma nimesi ja tilinumerosi (tarvitsemme tämän voidaksemme hyvittää maksusi). 

(c) Sinun tulee palauttaa tuote meille osoitteeseen Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi, Mäntyviita 4, 02110 Espoo, viimeistään 14 pv kuluessa Peruutusilmoituksen tekemisestä.

(d) Hyvitämme maksusi ja palautuskulut toimitusmaksumme suuruisena Suomeen lähetetyistä tilauksista tilillesi viimeistään 14 pv kuluessa lähetyksen palautumisesta meille. Kuluttajansuojalain 17 § mukaisesti "pidättäydymme kuitenkin maksun palauttamisesta, kunnes tavara on palautettu tai kunnes ostaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin". 

(e) Suomen ulkopuolelle lähetettyjen tilausten palautuskuluista vastaa tilaaja itse. 

Jos verkkokauppaa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi). Em. ehdot koskevat etämyyntiä kuluttajille. Tarkemmat toimitusehdot yrityksille pyydettäessä.

Tessi Oy, y-tunnus 2205517-6

Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi

Powered by Aava 3