Ostaa Myy Vaihtaa

Kaikki Tapiolan ja Munkkiniemen liikkeissämme olevat kirjat ja sarjakuvat löytyvät myös verkkokaupasta, Suomen suurimmasta antikvaaristen kirjakauppojen yhteisestä sellaisesta, www.antikvaari.fi . Tästä verkkokaupasta löydät lähes sadan eri kauppiaan kirjoja, satoja tuhansia nimikkeitä, mutta jos haluat selata vain meidän kohteitamme, valitse myyjäksi Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi tai Kirja Waldemar. 

Nimikehaulla näet kaikki ne antikvariaatit, joilla hakemasi kohde on myynnissä. Pääset vertailemaan hintoja, erilaisia sidosasuja (kansipaperillinen, kovakantinen, nidottu pehmeäkantinen) ja kirjojen arvioitua kuntoa (K5 = uudenveroinen, K4 = erinomainen, K3 = hyvä, K2 = tyydyttävä, K1 = heikko). Toivomme luonnollisesti, että löytäisit haluamasi kohteen, etsimässäsi sidosasussa, sopivassa kunnossa ja hyväksyttävään hintaan juuri meidän valikoimistamme. Mutta tärkeintä kuitenkin on, että löydät sen mitä etsit.

Kun olet tilannut verkkokaupasta haluamasi, saat sieltä automaattisesti viestin, jossa ilmoitetaan, että "kauppias ottaa sinuun yhteyttä". Tämä tarkoittaa, että lähetämme sinulle erillisen tilausvahvistuksen ja maksuohjeet varmistettuamme, että haluamasi kohde varmasti löytyy hyllystämme. Toimitusehtomme on "ennakkomaksua vastaan". Maksuvälineenä käy normaali tilisiirto tai PayPal-maksu. Yli 35 euron tilaukset toimitamme ilman kuluja, alle 35 euron tilauksiin lisäämme pakkaus- ja postituskuluja 3,50 euroa. Voit luonnollisesti myös tilata verkkokaupan kautta ja noutaa ostoksesi siitä myymälästä, josta olet sen tilannut, ilman toimitusmaksua.

Vastaamme verkkokaupan tilauksiin viimeistään seuraavana myymälän aukiolopäivänä. Olemme valitettavasti havainneet, että tilausvahvistuksemme häviävät aina silloin tällöin asiakkaiden sähköpostien roskapostisuodattimiin. Jos et siis saa meiltä odottamaasi tilausvahvistusta, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä. Noudatamme verkkokaupassa Kuluttajansuojalaissa etämyynnistä annettuja määräyksiä.

Jos sattuisi niin, ettet löydäkään etsimääsi, voit tallentaa hakusi verkkokauppaan "puutelistaksi". Kun sitten joku kauppias tuon kohteen tuo myyntiin, saat tästä automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi. 

Muut kauppiaat tässä suuressa verkkokaupassa toimivat suurin piirtein samantapaisilla ehdoilla, mutta itsenäisesti eli emme vastaa heidän toiminnastaan.

Tästä linkistä näet Antikvaarinen Kirjakauppa Tessin (Tapiola) viimeisen viikon aikana myyntiin tulleet nimikkeet, ja tästä linkistä Kirja Waldemarin (Munkkiniemi) viikon viimeisimmät kirjat ja sarjakuvat. 

 

 

Jos haluat myydä kirjojasi meille, pyydämme sinua ensiksi ottamaan tarjoamastasi kirjaerästä muutaman kuvan ja lähettämään ne meille sähköpostitse (osoitteet sivun alareunassa). Aseta kirjat pinoon pöydälle tai lattialle, tai anna olla hyllyssä, ja kuvaa ne selkämyspuolelta. Yhteen kuvaan saa mahtumaan pari-kolmekymmentä kirjaa. Selkämyksistä otettu kuva kertoo riittävästi sen arvioimiseksi, onko tarjoamasi kirjaerä sellainen, että siinä on ns. tarpeeksi kaupallisesti kiinnostavaa tavaraa. Saatuamme viestisi, annamme pikaisen palautteen jatkosta. Emme halua erityisesti ostaa vain yhtä tai kahta kirjaa, vaan teemme tarjouksen koko erästäsi. 

Käymme kauppaa rahalla ostamalla tai vaihtokauppana. Jos kaupan oleva erä ei meistä ole riittävän arvokas (kaupallisesti) tai arvioimme sen jälleenmyynnin kestävän kovin kauan, tarjoamme todennäköisesti vaihtokauppaa. Tällöin sovimme summan, jolla annamme korvaukseksi tavaraa myymälästämme (jonka voi myöhemminkin käydä valitsemassa). Koska saamme myyntitarjouksia useita päivittäin, voimme myös päätyä vastaamaan kohteliaimmin kiitos ei.

Powered by Aava 3