Ostaa Myy Vaihtaa

 

Kaikki Tapiolan ja Munkkiniemen liikkeissämme olevat kirjat ja sarjakuvat löytyvät myös verkkokaupasta, itse asiassa, kahdesta eri verkkokaupasta. Voit selata tuotteitamme molemmissa verkkokaupoissa valitsemalla myyjäksi joko Antikvaarinen Kirjakauppa Tessi (Tapiola) tai Kirja Waldemar (Munkkiniemi). Molemmat liikkeemme toimivat itsenäisesti eli toimitamme tilaukset erikseen kummastakin. Emme vielä kykene yhdistämään tilauksia, vaikka tämäkin vaihtoehto on kehitteillä.

Kirjaverkko on uusi verkkokauppa, johon on jo liittynyt useita antikvariaatteja ympäri maata. Täällä (1) tilatessasi (2) maksat ostoksesi heti tilauksen teon yhteydessä kuten nykyaikaisissa verkkokaupoissa on tapana. Tilauksen loppusummaan lisätään toimitusmaksu, joka on 2,50 euroa tilauksen koosta riippumatta. Kannattaa siis tilata mahdollisimman monta kohdetta samalla kertaa. Tilauksesi käsittelemme seuraavana aukiolopäivänämme.

Antikvaari on jo perinteikäs, Suomen suurin, kymmenien antikvariaattien yhteinen verkkokauppa. Tehtyäsi tilauksen saat verkkokaupasta (1) automaattisen viestin, joka vahvistaa tilauksesi menneen järjestelmään ja kertoo, että ”kauppias ottaa sinuun pian yhteyttä”. Saat meiltä viimeistään seuraavana aukiolopäivänämme (2) tilausvahvistuksen, jossa on maksuohjeet. Jos tilauksesi jää alle 35 euron, lisäämme laskuun toimitusmaksun 3,50 euroa. Voit tilatessasi valita myös PayPal-laskutuksen, jonka lähetämme samoin tilausvahvistuksen yhteydessä. Kun maksusuorituksesi (3) näkyy tilillämme, (4) lähetämme tilaamasi tuotteet, taas viimeistään seuraavana aukiolopäivänämme.

Kirjaverkossa maksat siis tilauksesi heti, jolloin tilauksesi toimitetaan nopeasti. Antikvaarissa saat erillisen tilausvahvistuksen ennen maksua. Toimitamme tilaukset edullisimman toimitusvaihtoehdon mukaan pääasiassa Postin palveluita käyttäen.

Saldoillamme on molemmissa liikkeissämme yli 15.000 nimikettä ja joskus sattuu, että kirjaa ei enää löydykään vaikka se verkkokaupassa on vielä ollutkin tai kirjan kunto ei enää vastaa ilmoitettua. Näitä tilanteita pahoittelemme suuresti jo etukäteen ja luonnollisesti hyvitämme Kirjaverkon kautta tehtyjen tilausten maksun pikaisesti.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihin tilauksia ja yleisesti kirjojen saatavuutta koskien ja jos hakemaasi ei meiltä löydy, neuvomme parhaamme mukaan mistä kirjan voisit ostaa.

 

Jos haluat myydä kirjojasi meille, pyydämme sinua ensiksi ottamaan tarjoamastasi kirjaerästä muutaman kuvan ja lähettämään ne meille sähköpostitse (osoitteet sivun alareunassa). Aseta kirjat pinoon pöydälle tai lattialle, tai anna olla hyllyssä, ja kuvaa ne selkämyspuolelta. Yhteen kuvaan saa mahtumaan pari-kolmekymmentä kirjaa. Selkämyksistä otettu kuva kertoo riittävästi sen arvioimiseksi, onko tarjoamasi kirjaerä sellainen, että siinä on ns. tarpeeksi kaupallisesti kiinnostavaa tavaraa. Saatuamme viestisi, annamme pikaisen palautteen jatkosta. Emme halua erityisesti ostaa vain yhtä tai kahta kirjaa, vaan teemme tarjouksen koko erästäsi. 

Käymme kauppaa rahalla ostamalla tai vaihtokauppana. Jos kaupan oleva erä ei meistä ole riittävän arvokas (kaupallisesti) tai arvioimme sen jälleenmyynnin kestävän kovin kauan, tarjoamme todennäköisesti vaihtokauppaa. Tällöin sovimme summan, jolla annamme korvaukseksi tavaraa myymälästämme (jonka voi myöhemminkin käydä valitsemassa). Koska saamme myyntitarjouksia useita päivittäin, voimme myös päätyä vastaamaan kohteliaimmin kiitos ei.

Powered by Aava 3