Ostaa Myy Vaihtaa

Kaikki molempien myymälöidemme kirjat ja sarjakuvat löytyvät yhteisestä verkkokaupastamme. Voit tilata yli 30.000 kohteen joukosta haluamasi yhden verkkokaupan kautta. Kaksi antikvariaattia, yksi tilaus,  yksi toimitusmaksu 2,50 EUR tilauksen koosta riippumatta. Ulkomaille tehdyistä tilauksista perimme todelliset postikulut. Kannattaa siis tilata mahdollisimman monta kohdetta samalla kertaa. Tilauksesi käsittelemme seuraavana aukiolopäivänämme. Tästä pääset suoraan verkkokauppaamme.

Kirjamme löytyvät myös Suomen suurimmasta, kymmenien eri antikvariaattien käyttämästä verkkokaupasta, Antikvaari.fi. Tehtyäsi tilauksen saat antikvaari.fi-verkkokaupasta (1) automaattisen viestin, joka vahvistaa tilauksesi menneen järjestelmään ja kertoo, että ”kauppias ottaa sinuun pian yhteyttä”. Saat meiltä viimeistään seuraavana aukiolopäivänämme (2) tilausvahvistuksen, jossa on maksuohjeet. Lisäämme laskuun toimitusmaksun 3,50 euroa. Voit tilatessasi valita myös PayPal-laskutuksen, jonka lähetämme samoin tilausvahvistuksen yhteydessä. Kun maksusuorituksesi (3) näkyy tilillämme, (4) lähetämme tilaamasi tuotteet, taas viimeistään seuraavana aukiolopäivänämme. Antikvaari.fi-verkkokaupassa molempien myymälöidemme valikoimat ovat itsenäisinä, eikä niitä voi tilata yhtenä toimituksena. Tästä pääset suoraan Tapiolan Tessin ja Munkkiniemen Waldemarin valikoimiin Antikvaari.fi-verkkokaupassa.

Saldoillamme on molemmissa liikkeissämme yhteensä yli 30.000 nimikettä ja joskus sattuu, että kirjaa ei enää löydykään vaikka se verkkokaupassa on vielä ollutkin tai kirjan kunto ei enää vastaa ilmoitettua. Näitä tilanteita pahoittelemme suuresti jo etukäteen ja luonnollisesti hyvitämme Kirjaverkon kautta tehtyjen tilausten maksun pikaisesti.

Vastaamme mieluusti kaikkiin tiedusteluihin tilauksia ja yleisesti kirjojen saatavuutta koskien ja jos hakemaasi ei meiltä löydy, neuvomme parhaamme mukaan mistä kirjan voisit ostaa.

 

Jos haluat myydä kirjojasi meille, pyydämme sinua ensiksi ottamaan tarjoamastasi kirjaerästä muutaman kuvan ja lähettämään ne meille sähköpostitse (osoitteet sivun alareunassa). Aseta kirjat pinoon pöydälle tai lattialle, tai anna olla hyllyssä, ja kuvaa ne selkämyspuolelta. Yhteen kuvaan saa mahtumaan pari-kolmekymmentä kirjaa. Selkämyksistä otettu kuva kertoo riittävästi sen arvioimiseksi, onko tarjoamasi kirjaerä sellainen, että siinä on ns. tarpeeksi kaupallisesti kiinnostavaa tavaraa. Saatuamme viestisi, annamme pikaisen palautteen jatkosta. Emme halua erityisesti ostaa vain yhtä tai kahta kirjaa, vaan teemme tarjouksen koko erästäsi. 

Käymme kauppaa rahalla ostamalla tai vaihtokauppana. Jos kaupan oleva erä ei meistä ole riittävän arvokas (kaupallisesti) tai arvioimme sen jälleenmyynnin kestävän kovin kauan, tarjoamme todennäköisesti vaihtokauppaa. Tällöin sovimme summan, jolla annamme korvaukseksi tavaraa myymälästämme (jonka voi myöhemminkin käydä valitsemassa). Koska saamme myyntitarjouksia useita päivittäin, voimme myös päätyä vastaamaan kohteliaimmin kiitos ei.

Powered by Aava 3